Уникални Коледни Декорации от Дърво- работилничка Сръчко

ЛИМИТИРАНА СЕРИЯ

КОЛEДНА ДЕКОРАЦИЯ
ИЗРАБОТЕНА ОТ ДЪРВО

Пазарувай сега
Уникални Коледни Декорации от Дърво- работилничка Сръчко
Направено с любов Направено с любов
New
New-7%
Original price was: 27.80лв..Current price is: 25.80лв..
Hot
Дървена рамка за снимкаДървена рамка за снимки
Hot
Hot
Дървена картичка с вградена фигурка - цвете в саксия.Дървена картичка с вградена декоративна фигурка - идеална за всякакъв повод.
-19%Hot
Флорални Букви на Дървена Картичка - Нежност във Всяка ДетайлДървена картичка с флорални букви и послание - уникален подарък с топлина и стил.
-19%Hot
Илюстрация на дървена картичка, изпълнена с нежни цветя и персонализиран надпис, подходящ за празничен подарък.Поздравителна картичка за баба
-22%Hot
Изображение на дървена картичка с красив букет от полски цветя и нежна дантелена панделка.Илюстрация на дървена картичка с гравирано лично послание на гърба, подходяща за специални поводи.
Персонализирани покани за кръщене с ангелчета, изработени от дърво с уникален дизайн.Декоративен плик с ангелче за персонализирани покани за кръщене, ръчно изработен и уникален.
-17%
Original price was: 22.70лв..Current price is: 18.90лв..
-19%Hot
Дървена картичка с гравирана цифра '8' и полски цветя, идеален подарък за 8-ми март, подчертаващ любов и внимание.
-20%
Персонализирана Коледна Декорация за Новородено - "Първата Коледа на..."
Original price was: 15.90лв..Current price is: 12.70лв..
Персонализиран етикет за коледен подарък от дърво с вградена снежинка - работилничка СръчкоПерсонализиран етикет за коледен подарък от дърво с вградена снежинка - работилничка Сръчко
Персонализирани Коледни Елхи от Дърво - Различни Височини - работилничка СръчкоПерсонализирани Коледни Елхи от Дърво - Различни Височини - работилничка Сръчко
Зареди още...
Уникални Коледни Декорации от Дърво- работилничка Сръчко
Усмивки, радост и удоволствие

Това ще занесеш на близките си с нашите необикновени дървени картички. Фино изработените дантелени краища, опушения аромат на гладката дървесина и топлото послание ще направят празника ви специален. Но и ще останат завинаги като украса в дома или офиса. Ще създават уют, ще носят спомени и ще усмихват притежателя си.

ОНЛАЙН МАГАЗИН